Colombo aqua NH3 test

A5010968

Let op leverbaar binnen een week

Ammonia ( NH3 ) is een afvalproduct van de vissen, wat ze uitscheiden via de kieuwen en hun urine. 
Ammonia is zeer giftig voor al het waterleven en dus is het zeer belangrijk dat het ammonia-gehalte in het water nul is. 
Gelukkig breken bacteriën in het filter ammonia af via nitriet tot het niet-giftige nitraat; dit zijn de zogenoemde nitrificerende bacteriën.
Een optimaal ammonia-gehalte in alle soorten water is simpelweg 0 mg/l. 
Als het ammonia 0.5 mg/l is, dan betekent dit dat er niet voldoende bacteriën aanwezig zijn en dus is het raadzaam om het hiervoor genoemde bacterie-product toe te voegen. 
Bij een ammonia-gehalte van 1.0 mg/l kan ammonia gevaarlijk worden, en is het raadzaam om eerst 25% van het water te verversen. 
Bij ammoniagehaltes van 2,0 mg/l en hoger moet direct 50% of meer water ververst worden tot het ammonia-gehalte 0.5 mg/l of lager is.


EAN: 715897225604

Klantenservice

Rebbies Fish is een aquariumspeciaalzaak in Nederhemert. 

Bij de producten die in de webwinkel aangeboden worden staan de aantallen die op voorraad zijn. Wij streven ernaar om uw bestelling binnen 24 uur na het ontvangen van de betaling te verzenden, met uitzondering van weekenden en feestdagen.

 

U kunt tegen vergoeding de vis thuis laten bezorgen, let hierbij op de algemene voorwaarden. U kan ook de vissen komen afhalen, pinnen is mogelijk. Let op: Vissen worden i.v.m. de kwaliteit niet verzonden. 

Nieuwsbrief & updates ontvangen

Bedankt voor het aanmelden bij onze nieuwsbrief!

Voornaam
Achternaam
E-mail

Rebbies Fish, uw Aquariumspeciaalzaak KvK nr: 30246299 BTW nr: NL001933572B16 |

Onetoshop.com