hikari vibra bites 35 gram

a3020720

Vibra bites is een uniek voer wat ontworpen is om de vorm en de beweging van levende rode muggenlarven na te bootsen. Het langzaam zinkende voer beweegt door de stroming in het water, zoals levend voer ook zou doen. Dit lokt een eet reactie uit, bij de meeste vissen die gek zijn op dit voer.

Vibra bites zorgt voor uitzonderlijke briljante en levendige kleuren. Door de wetenschappelijke en bijzondere voedzame samenstelling zijn de groei en de kleurverbetering van de vissen al binnen een maand zichtbaar.


EAN: 042055222150

Ook besteld

AquaSynenergy A-complex 1000 ml

ase1000

Voegt u ook iedere keer verschillende flesjes plantenvoeding toe? We hebben nu de oplossing: AquaSynenergy A complex Slechts eenmaal per we.. Lees meer

€ 29.95

AquaSynenergy A-complex 500 ml

ase500

Voegt u ook iedere keer verschillende flesjes plantenvoeding toe? We hebben nu de oplossing: AquaSynenergy A complex Slechts eenmaal per we.. Lees meer

€ 18.95

Klantenservice

Rebbies Fish is een aquariumspeciaalzaak in Nederhemert. 

Bij de producten die in de webwinkel aangeboden worden staan de aantallen die op voorraad zijn. Wij streven ernaar om uw bestelling binnen 24 uur na het ontvangen van de betaling te verzenden, met uitzondering van weekenden en feestdagen.

 

U kunt tegen vergoeding de vis thuis laten bezorgen, let hierbij op de algemene voorwaarden. U kan ook de vissen komen afhalen, pinnen is mogelijk. Let op: Vissen worden i.v.m. de kwaliteit niet verzonden. 

Nieuwsbrief & updates ontvangen

Bedankt voor het aanmelden bij onze nieuwsbrief!

Voornaam
Achternaam
E-mail

Rebbies Fish, uw Aquariumspeciaalzaak KvK nr: 30246299 BTW nr: NL001933572B16 |

Onetoshop.com